War Thunder: Ground Force aangekondigd voor de Playstation 4

War Thunder PS4

Gaijin Entertainment heeft vandaag War Thunder: Ground Force aangekondigd voor de Playstation 4. War Thunder zal zich afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog en is een First Person MMO (massive multiplayer online). In War Thunder zul je gevechten aangaan met echte Tweede Wereldoorlog-vliegtuigen, tanks en oorlogsschepen.

Het unieke aan de PS4 is dat er nu ook grote en gedetailleerde MMO’s op gespeeld kunnen worden, door de kracht van de console. Zo zul je in deze game met andere spelers moeten samenwerken om tegenstanders te verschalken. Hierbij kun je volgens Gaijin optimaal gebruik maken van de Share-knop op de DualShock 4. Bovendien is er volledige ondersteuning voor Playstation Cloud.

In het vierde kwartaal van dit jaar zal War Thunder in de schappen liggen. Er is nog geen trailer of gameplay-video vrijgegeven van de game. Wel kun je hier de teaser video bekijken:

http://www.youtube.com/watch?v=RQyKDkJ5wYw

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply