Alle spellen die definitief op de PS4 uit komen

Knack PS4

Gisteren werd een groot gedeelte van de presentatie van de PS4 overgelaten aan game-ontwikkelaars die hun nieuwe game wilden presenteren voor de Playstation 4. Hoewel er nog vele titels zullen volgen de komende tijd, weten we in ieder geval al zeker dat de komende games uit zullen gaan komen op de PS4. De volgende nieuwe PS4 games kunnen we verwachten:

Diablo III

Uitgever Blizzard kwam met Chris Metzen aan het woord met een grote verrassing naar voren op de Playstation Meeting vannacht. Zo zal de mmog ‘Diablo III’ én naar de PS3 én naar de PS4 komen. Hierbij werd duidelijk dat het mogelijk zal zijn dat vier spelers op eenzelfde scherm kunnen spelen.

Watch Dogs

Deze game maakte bij de presentatie van de PS4 veruit de meeste indruk. Ubisoft gaat met ‘Watch Dogs’ komen op de Playstation 4. De trailer werd met massaal applaus en gejuich onthaald in de evenementenhal in New York. ‘Watch Dogs’ toont hoe het zou kunnen zijn in een wereld waar alles, maar dan letterlijk alles, met elkaar verbonden is dankzij technologie. Deze massieve open wereld heeft Aiden Pearce als protagonist, en samen met zijn smartphone kun je alles in Chicago manipuleren.
watch dogs

Final Fantasy

Zoals wij eerder hebben vermeld komt Finanl Fantasy dus exclusief naar de Playstation 4 toe. Uitgever Square Enix liet al een video zien dat moest aantonen hoe games er op de nieuwe PS uit zullen gaan zien. Er werd vertelt dat Final Fantasy ook naar de PS4 gaat komen. Veel werd er verder nog niet over losgelaten. Meer nieuws zal hierover volgen op de E3-beurs in juni.

Deep Down

Veel werd hier niet over verteld. Er werd wel vermeld dat het een spel zal zijn dat gebouwd wordt met de nieuwe engine Panta Rhei, en dat het bewapende mannen zal bevatten die met gigantische draken zullen gaan vechten. Qua graphics dus wederom als een veelbelovende game!

Deep Down

Deep Down

Killzone 4: Shadow Fall

Eerder meldden wij al dat Guerilla Games volgens geruchten bezig waren met een nieuwe game in de serie van Killzone. Gisteren bleek op de presentatie dat er inderdaad een nieuwe Killzone aan gaat komen, speciaal voor de release van de PS4: ‘Killzone 4: Shadow Fall’. Het was een van de eerste games die gepresenteerd werd aan het publiek. Killzone zal als een launch game uitgebracht gaan worden en dat betekent dat deze direct te spelen is wanneer de PS4 officieel is te verkrijgen. In deze game zal de strijd tegen Helghast verder gaan, wat zich afspeelt op plaanet Vecta. De game zal zich afspelen in het jaar 2038. De ontwikkelaars lieten op de presentatie al enkele beelden van de game zien. Deze waren zeer indrukwekkend. Prachtige explosies en schitterende decors in de game deden de bezoekers versteld zien staan. De nieuwe Killzone zal dan ook zeker een succes worden bij de release van de PS4.

Killzone Shadow Fall

Killzone: Shadow Fall

Knack

‘Knack’ gaat een 3d-platformer worden in de stijl van Rachet Clank. Hierbij staat het puzzelen centraal in vrolijke, kleurrijke levels. Het idee van de game zal worden dat je als hoofdpersoon Knack de wereld redden van een enorme invasie van Goblins. Hierbij zal je beschikken over verschillende bijzondere krachten. Met behulp van oude relikwieën van Knack kan hij uitgroeien tot een gigantische vechtmachine. Waarschijnlijk een erg leuke game op de nieuwe PS4. Het moment van de release werd nog niet bekend gemaakt.

Knack

Knack

Drive Club

Net als de eerdere genoemde nieuwe game van Killzone zal dit ook een spel worden die direct te verkrijgen is bij de release van de Playstation 4. De presentatoren van deze game vertelden de bezeoekers dat het racen met vrienden centraal zal staan. Een zeer origineel concept waarbij je met vrienden clubs kan vormen, waarmee je het tegen andere teams op neemt op de racebaan. De auto’s zagen er van binnen en van buiten al schitterend uit, dus dit beloofd een geslaagd concept te worden. Deze racegame is in zijn geheel ontworpen met een sociale gedachte in het achterhoofd. De makers gaven aan te hopen dat de game in echte clubs gespeeld zal gaan worden.

inFamous: Second Son

Helaas werden er tijdens de presentatie geen in-game beelden getoond van inFamous: Second Son. Wel werd er een trailer laten zien en deze was qua graphics zeer mooi. De releasedatum van deze game werd nog niet gegeven bij de presentatie. Dit zal dus nog later moeten blijken. Het hele verhaal heeft wat weg van het eerdere genoemde ‘Watch Dogs’, met paranoia, overheidsspionage et cetera. Het spel bevat ook mensen met superkrachten.

Zoals je ziet werden er aardig wat games gepresenteerd tijdens het evenement. Over het algemeen viel het op dat de graphics veelbelovend waren. We kunnen gerust stellen dat we qua graphics en gameplay inderdaad ‘de toekomst’ gaan beleven met de Playstation 4. Klik hier om naar alle trailers van de nieuwe PS4 games te gaan.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply