Update voegt Freemode Events toe aan GTA Online

Grand Theft Auto Online wordt binnenkort weer voorzien van een nieuwe update, zo meldt ontwikkelaar Rockstar Games. Op 15 september worden zogenaamde Freemode Events aan de online wereld van GTA 5 toegevoegd.

Met deze update moet de Freemode een stuk interessanter worden. Er komen vele soorten missies die je direct – zonder laadtijden en lobbies – kunt spelen. Je kunt zelf bepalen voor welk soort evenementen je uitgenodigd wil worden.

In de door Rockstar gepubliceerde trailer is een aantal van zulke missies te zien. Zo moet je in Penned zorgen dat je niet uit een steeds kleiner wordende koepel valt, terwijl in Hunt the Beast één van de spelers verandert in een weerwolf. De andere spelers moeten op hem jagen.

Daarnaast worden twee Adversary modi toegevoegd. In Hunting Pack probeer je een auto, die ontploft wanneer je onder een bepaalde snelheid komt, af te leveren op een locatie. Je tegenstander moet dit juist zien te voorkomen. Cross the Line, de andere modus, is een soort team deathmatch met een neutrale zone in het midden.

De update, die ook de Rockstar Editor toevoegt, komt alleen beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De PlayStation 3 en Xbox 360 moeten het dus zonder de update stellen, omdat toevoegingen als deze alleen geschikt zijn voor “de meer geavanceerde systemen”, zo stelt Rockstar.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply