Trailer van ‘Thief’ gelekt door ontwikkelaar Eidos

Thief PS4

Over de game ‘Thief’ werden eerder al steeds enkele details vrijgegeven door Eidos. Vandaag is de trailer van Thief echter al gelekt.

In Thief speel je de hoofdpersoon Garett in de stad genaamd; ‘The City’. In de game zal Garrett terugkeren naar deze industriële grootstad, waar hij alles en iedereen besteelt om rijker te worden. Angst regeert in de straten van ‘The City’. De stad – die wordt geregeerd door een tiran genaamd ‘de Baron’ – lijdt echter onder politieke en sociale spanningen. Haat is meer regel dan uitzondering in de stad. De armen lijden onder hongersnood en ziekten, terwijl de rijker alsmaar rijker worden. Garrett zal als meesterdief alert moeten zijn in de stad en zijn omgeving om te overleven. Daarbij krijgt de gamer de volledige vrijheid om zijn eigen weg te kiezen langs de levels in het spel, om zo zelf te beslissen wat de beste manier is om de gestelde doelen van Garrett te behalen.

Wanneer de releasedatum van Thief zal zijn, is nog niet bekend gemaakt door Eidos.

Bekijk de Thief-trailer hier:
http://www.youtube.com/watch?v=USHtoo2EVEc

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply