Top 10 verwachte PS4 games: 3. Gran Turismo 6

Vandaag op nummer 3 in ons samengestelde top 10 van games die volgens de geruchten gaan verschijnen bij de release van de Playstation 4: Gran Turismo 6. Naar aanleiding van de eerder uitgebrachte PS3’s Gran Turismo 5 is er misschien nog geen reden om al te enthousiast over een nieuwe Gran Turismo te zijn. De 5e versie van de game was qua gameplay en graphics wat minder dan we ervan verwacht hadden, maar er zijn signalen dat de makers bezig zijn met een nieuwe Gran Turismo 6, die dan uiteraard ook op de PS4 zal verschijnen.

In het nieuwe racespel zouden de auto’s volledig verbeterd worden, waar het bij Gran Turismo 5 eigenlijk opgeknapte PS2 auto’s waren. De verwachtingen zijn ook hoog: Gran Turismo 6 op de PS4 moet de beste race game ooit gemaakt worden.

Waar Gran Turismo eerder al tegelijk uitgebracht werd met een nieuwe versie van de Playstation, zouden wij er niet van opkijken als dit dit maal weer gebeurt. Mogelijk is bij de release een Playstation 4 dan ook in combinatie met Gran Turismo als aanbieding te bestellen.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply