Thief ontwikkelaars benutten nieuwe DualShock 4-functies

Thief PS4

De PlayStation 4 geeft ontwikkelaars nieuwe functies om te gebruiken in games, onder andere het touchpad en de LED-bar die verschillende kleuren kan geven op de DualShock 4. Veel ontwikkelaars maken gebruik van deze nieuwe features, waaronder ontwikkelaar Bethesda van de game Thief.

Tijdens een interview met de ontwikkelaars van Thief werd verteld dat de game heel goed speelbaar gaat zijn door het gebruik van de touchpad en de Light-bar op de DualShock 4. De touchpad kan onder andere gebruikt worden om snel items te selecteren, en te wisselen van pijlen. Het LED licht op de DualShock 4 controller verandert van kleur om aan te geven of je in de schaduw of het licht loopt.

Steven Gallagher vertelt:

The PS4 touchpad is used to quickly select items from your inventory and switch arrowheads – it’s really intuitive and people that have played it really like it. We also have the light on the front of the pad changing color to indicate when you step out into the light – it flashes white when you step into the light and goes dark blue when you’re in shadow.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

Tags:

1 Comment
  1. Reply Ventrex 3 januari 2014 at 17:56

    Goed om te zien dat ze de controller optimaal benutten.

    Maar die LED optie zie ik persoonlijk niet zo zitten want momenteel valt die LED nauwelijks op aangezien die aan de voorkant ziet.

    Maarja we zullen zien straks

Leave a reply