Star Wars Battlefront draait op dedicated servers

Er is Electronic Arts alles aan gelegen een ‘ongeëvenaarde online service’ af te leveren met Star Wars Battlefront. Daarom zal de game, die geen singleplayermodus kent, draaien op dedicated servers, zo bevestigt ontwikkelaar DICE tegenover PlayStation Lifestyle.

“We hebben nog steeds dedicated servers”, zegt ontwerper Jamie Keen. “Zeker weten. Het is een van de pilaren waarop we bouwen om een ongeëvenaarde service te bieden met de game.”

Star Wars Battlefront bestaat uit diverse multiplayermodi. Door gebruik te maken van dedicated servers hebben online games een betere en betrouwbaardere performance. Er is dan minder lag en het geeft kortere laadtijden. Verder zijn ook cheaters makkelijker op te sporen.

Star Wars Battlefront verschijnt op 20 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Daarnaast komt er een voor iedereen toegankelijke bèta, maar de datum daarvan is nog niet bekend.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply