Sony toont ons een nieuwe serie foto’s van de PlayStation 5 en DualSense in detail

Een speciaal preview evenement van Sony in Japan heeft ons vandaag flink wat interessante informatie over de aankomende PS5 gebracht. Zo verscheen er gameplay online van enkele PlayStation 5-games en leerden we ook dat de PS5 in vergelijking met zijn voorgangers een relatief stille en koele console lijkt te gaan worden.

Nu zijn er ook veel nieuwe afbeeldingen van het evenement opgedoken die ons een uitstekend beeld geeft van de PS5-console en de bijbehorende DualSense controller.

Tot op heden moesten we het doen met slechts enkele afbeeldingen – uitgebracht door Sony – die overal op het internet constant gebruikt moesten worden. Het evenement heeft hier een nieuwe serie aan afbeeldingen aan toegevoegd.

Op de foto’s is de PlayStation 5 in verschillende hoeken en standen te zien. Ook zien we op de DualSense foto’s dat de kleuren rondom het touchpad verschillende kleuren kunnen hebben. Vergelijkbaar met de DualShock 4 controller voor de PS4.

Bekijk de foto’s hieronder:

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply