Sony: “PS5 ligt niet in fysieke winkels op releasedag, alleen online verkrijgbaar”

Sony PS5

Sony Interactive Entertainment heeft zojuist laten weten dat er op de releasedag van de PS5 geen consoles beschikbaar zullen zijn bij fysieke winkels zoals MediaMarkt of Game Mania. Dit betekent dat je niet naar een lokale winkel kan gaan om de nieuwste PlayStation 5 te kopen. Er wordt simpelweg geen voorraad naar de winkels verscheept voor plaatsing in de rekken.

Heb je een pre-order? Dan kan je die naar verwachting wel gewoon afhalen bij de winkels.

Heb je geen pre-order? Dan heeft het dus geen zin om vroeg naar een fysieke winkel te gaan op 19 november. Je zal je geluk online moeten beproeven. Vergroot je kansen door je in te schrijven voor onze pre-order alert:

Pre Order-notificaties ontvangen?

Wil je eenmalige notificaties ontvangen per email wanneer er nieuwe voorraad is bij online winkels zoals MediaMarkt.nl, Bol.com of Coolblue? Schrijf je dan in voor onze Pre Order alert:


Beloofd: wij zullen je niet spammen en afmelden is onderaan de emails eenvoudig. Wij tracken iedere dag de voorraad bij alle retailers en zullen je alleen een email sturen wanneer er nieuwe voorraden zijn.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply