Sony onthult DualSense controller voor PlayStation 5

dualsense

Sony heeft dinsdag voor het eerst afbeeldingen getoond van de nieuwe controller voor de PlayStation 5, die de naam DualSense draagt. Het eerste dat opvalt is de kleurstelling: het design bestaat voor het grootste deel uit wit, waar de controllers van de vorige PlayStation-generaties telkens standaard zwart waren.

Sony zegt dat het bedrijf heeft geprobeerd om ‘zoveel mogelijk van wat gamers goed vonden aan de DualShock 4’ terug te laten komen in de DualSense. De belangrijkste vernieuwing in de PS5-controller is de toevoeging van ‘haptic feedback’, waarmee spelers ‘een verscheidenheid aan krachtige sensaties’ zullen voelen, waardoor het realistischer aanvoelt om bijvoorbeeld door de modder te rijden met een auto. De L2- en R2-triggers zijn ‘adaptive’ geworden, waardoor je echt de spanning van je acties kunt voelen, zoals wanneer je een boog trekt om een ​​pijl te schieten.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply