Sony kondigt meer PS5 pre-order rondes aan, nieuwe voorraad onderweg voor dit jaar

PlayStation 5

 ? Meld je aan voor de Pre-Order Alert!

Helaas waren de PS5 Pre Orders in Nederland binnen enkele minuten al uitverkocht! Direct een seintje ontvangen wanneer er weer pre orders beschikbaar zijn? Schrijf je dan in voor onze alert en krijg een eenmalige notificatie:


Sony: Er komt nieuwe voorraad aan

Sony heeft zojuist een tweet geplaatst waarin zij hun excuses aanbieden voor de eerste pre-order fase. Deze is erg chaotisch verlopen. Zoals iedereen die een PS5 wilde reserveren wel weet verliep dit erg rommelig en was bijvoorbeeld de grootste retailer van Nederland, Bol.com, al binnen een kleine 20 minuten door de voorraad heen. Hierdoor grepen velen mensen mis. Bij andere retailers was de PS5 nog sneller uitverkocht.

Sony geeft toe dat het gehele proces een stuk soepeler had gekund en het Japanse bedrijf heeft belooft het goed te gaan maken. Er komen nieuwe pre order rondes aan en Sony meldt dat retailers dit zullen communiceren op eigen initiatief. Het is dan ook zeer aannemelijk dat in de komende weken Bol.com, MediaMarkt en andere retailers nieuwe voorraad verkopen en dit op een soepele manier te laten verlopen.

Wanneer je je inschrijft voor onze pre-order alert krijg je direct een mail wanneer je bij Nederlandse retailers een PS5 kan kopen. Op dit moment is het bij Nedgame ook mogelijk een pre order voor 2021 te plaatsen. De kans is groot dat deze pre orders door de aankondiging  van Sony ook in 2020 nog worden uitgeleverd.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply