Sony kondigt kleinere versie van de PlayStation 4 aan

Sony heeft op zijn persevenement een kleinere versie van de PlayStation 4 aangekondigd. De console komt vanaf 16 september in de winkels te liggen. De adviesprijs bedraagt 299 euro.

De kleinere PlayStation 4 krijgt geen nieuwe naam en heet dus niet Slim. Alleen het design van de console verandert: de functionaliteit blijft exact hetzelfde, net als de harde schijf van 500GB. Het is niet duidelijk of er ook een versie met een grotere hdd komt.

Er komt ook een nieuwe controller uit, die met de kleine PS4 wordt geleverd. De controller is qua vormgeving en indeling hetzelfde als de oorspronkelijke, op het touchpad na. Daar is een venstertje gemaakt zodat het licht van de ingebouwde leds ook zichtbaar is als je hem in je handen hebt. Bij de oorspronkelijke controller is het licht alleen aan de achterzijde zichtbaar.

Het nieuws over een kleinere versie van de PS4 is geen verrassing. Eerder verschenen hier al hardnekkige geruchten over.

Aanbieding
PlayStation 4 Slim

Sony PlayStation 4 Slim 500GB + DualShock 4 Controller V2

€199,-

Vandaag besteld, morgen in huis


Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply