“Sony doet alles aan genoeg PS4’s bij de lancering”

Playstation 4 Kopen

De vraag naar de Playstation 4 is zó groot dat Sony ‘alles kan verkopen wat we kunnen maken’. Dat meldt Fox Business in gesprek met CEO Jack Tretton.

Tretton weigert om nog cijfers vrij te geven over hoeveel Playstation 4-consoles er besteld zijn, en over hoeveel PS4’s het bedrijf kan leveren op de dag van de release. Eerder deze week wist Sony-baas Shuhei Yoshida te melden dat er al ‘miljoenen PS4’s’ gepre-ordert zijn. Volgens Tretton is de lancering van de PS4 dan ook de grootste launch die Sony ooit heeft gekend.

De Playstation 4 is volgens hem het ‘kroonjuweel’ van Sony op het gehele traject vanaf de eerste Playstation in 1995. Tretton denkt dat de enorme populariteit deels ligt aan de goedkopere prijs van de PS4, en aan de games. De Playstation 4 zal in Nederland officieel op 29 november uitkomen.

De pre-orders van de ‘Day One’-editie zijn al volledig uitverkocht bij alle Nederlandse winkelketens. Het is nog wel mogelijk om voor de tweede lading van Sony te pre-orderen.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

Tags:

No Comments

    Leave a reply