Samenwerking met Burger King onthuld, PS5 doos is aan de grote kant

PlayStation 5

Een tijdje geleden kregen we al via foto’s te zien van hoe de verpakking van de PS5 er uit ziet. Wanneer je de nieuwe console van Sony aanschaft krijg je deze in bovenstaande verpakking. Inmiddels weten we ook dat de PlayStation 5 een flink formaat heeft door met name de cooling fan. Maar wat is in realiteit ongeveer de verhouding? Een officiële video moeten we nog even afwachten en zal voor de release ongetwijfeld nog wel volgen.

Eerder deze week berichtten we dat Burger King een samenwerking met Sony PlayStation aankondigde. Dit heeft op 15 oktober een demonstratie van de user interface opgeleverd.

Dankzij een promotionele campagne van Sony en Burger King deze week hebben krijgen we ook een beeld gekregen van de verpakking. En wat blijkt, wanneer je op 19 november de gelukkige vogel bent die een PS5 binnenkrijgt, zal je een vrij grote doos ontvangen. Mocht je de PS5 in de winkel gaan kopen, houdt hier dan rekening mee.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply