PS5 razendsnel: laadtijd Devil May Cry is 18 seconden sneller dan op PS4

Devil May Cry 5

Dankzij de vernieuwde en grotere SSD in de PlayStation 5 zal het laden van games bijzonder rap gaan, zeker in vergelijking met de current-gen consoles zoals de PlayStation 4.

Heel veel demonstraties van de snelheid van de PlayStation 5 hebben we nog niet gekregen, maar de eerste ontwikkelaars doen alvast een boekje open. Spider-Man gaat razendsnel als je snelreizen gebruikt en hetzelfde geldt voor Devil May Cry 5: Special Edition.

18 seconden sneller

Deze speciale editie is een heruitgave van Devil May Cry 5. Uit een nieuwe video blijkt dat de laadtijd van 22 seconden op de PS4 teruggebracht wordt tot slechts 4 seconden op de PS5. Dit gaat zelfs zo snel dat Capcom een knop aan het einde van een laadscherm heeft toegevoegd om direct te kunnen beginnen.

Dit geeft je de kans om even een korte drinkpauze te nemen alvorens je start met vervolgen van de game. Wil je direct door? Dan begin je na enkele seconden laadtijd al met een druk op de button met de volgende missie.

 

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply