PS5 Pre Orders nu beschikbaar in Nederland!

PS5 Pre Order

UPDATE: Helaas waren alle PS5 Pre Orders binnen enkele minuten uitverkocht in Nederland bij o.a. Bol.com en MediaMarkt.
? Tip: Schrijf je in voor onze PS5 Pre-Order Email notificatie, en krijg direct een email notificatie wanneer er weer nieuwe Pre Orders beschikbaar komen Nederland.

Verouderd bericht:
Het lijkt erop dat er heel snel iets staat te gebeuren rondom de naderende PlayStation 5 en plaatsing van mogelijke pre-orders. Zo is op Amazon.com zojuist de landingspagina live gegaan in de Verenigde Staten. Op deze pagina staan alle unieke eigenschappen van de PS5. De slogan ‘Play has no limits’ pronkt op de landingspagina. Ook bij de Duitse variant van Amazon is de landingspagina geactiveerd.

De definitieve releasedatum en PS5 prijs worden nog niet getoond. Maar de geruchten zijn dat dit nu ook niet lang meer op zich laat wachten. De retailers maken zich namelijk klaar om pre-orders te lanceren en dat kan in principe alleen als de releasedatum en prijs bekendgemaakt zijn door Sony. Het is dan ook wachten op een blog of aankondiging van Sony over deze laatste belangrijke details.

Er gaan de laatste weken veel geruchten over de definitieve PS5 Prijs. De laatste geruchten zijn dat de Digital Edition €399 gaat kosten, terwijl de Standard Edition met drive €479,- of €499,- zal zijn. Niets is echter nog concreet, maar het kan nu ieder moment gebeuren. Sony is degene die het startsein zal geven voor het plaatsen van officiële pre-orders voor de PlayStation 5. De winkels mogen dit niet op eigen initiatief doen van Sony.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply