PS5 aanbieding

Op deze pagina zetten wij de meest interessante PS5 aanbiedingen en PlayStation 5 aanbiedingen op een rijtje. Welke aanbieding kies jij?

Wil jij direct een seintje krijgen wanneer de PS5 Prijs bekend is en je de PS5 kun pre-orderen in Nederland? Schrijf je dan in voor onze PS5 Pre Order Alert.

PlayStation 5 aanbiedingen vergelijken

PS5 Disk Edition aanbiedingen ( vanaf€499)

PS5 Digital Edition aanbiedingen (vanaf €399)

PS5 pre order

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste PlayStation 5 aanbiedingen. De console is nog niet uitgebracht, maar zal regelmatig goedkoper worden aangeboden dan de vaste prijs. Meestal gebeurt dat in bundels of pakketten, waarbij je de PS5, een DualShock 5 controller en een extra game krijgt. Spellen waar je aan kunt denken zijn de nieuwste FIFA 21, GTA 6, Call of Duty of Battlefield 6.

Waar vind je de beste PS5 aanbieding?

Op moment van schrijven is er nog veel onduidelijk over de PlayStation 5 aanbiedingen die gaan komen. Zo is ook nog niet bekend hoeveel versies van de PS5 er worden uitgebracht. Speculaties lopen uiteen van één standaardmodel tot twee versies (vergelijkbaar met de huidige Slim en Pro-modellen). Ook is de releasedatum nog niet helemaal duidelijk. Uitgegaan kan worden van de periode rond de feestdagen van 2020, dus rond oktober, november of december 2020.

Acties van de PS5 zullen waarschijnlijk combinaties, pakketten of bundels zijn met daarin games. Je ontvangt daarbij korting als je de de console koopt met een extra game erbij. Op deze pagina houden we je uiteraard op de hoogte van de laatste acties.

De beste PS5 aanbiedingen vind je meestal bij de grote bekende webshops. Omdat alle webwinkels en normale winkels hun eigen acties kunnen houden, kan het lastig zijn om te bepalen waar je het beste de PS5 kan kopen. Om je daarbij te helpen stellen we op deze pagina een overzicht samen van de laatste deals. Op dit moment zijn die er nog niet, omdat de release nog niet heeft plaatsgevonden.

PlayStation 5: wanneer weten we meer?

Wanneer de PlayStation 5 volledig onthuld wordt, is niet bekend. Wel is duidelijk dat Sony drie grote evenementen, waarop een presentatie van de PS5 mogelijk was, laat schieten. Dit zijn de E3, waar de PS4 en eerdere versies wél werden gepresenteerd, PAX East in Boston en MWC 2020 in Barcelona. Die laatste twee laat het bedrijf aan zich voorbijgaan vanwege het coronavirus.

Het meest waarschijnlijke is dat Sony nu een eigen livestream gaat houden waarin alle details van de PlayStation 5 bekend zullen worden gemaakt, waarschijnlijk gepresenteerd door gamedesigner Mark Cerny. Tijdens deze zogenaamde PlayStation Experience/State of Play worden dan de prijs, specs (specificaties), het design en releasegames bekend. Het kan hierbij gaan om titels als Horizon Zero Dawn 2, The Last of Us Part 2 en Spider-Man 2. Vanaf dat moment zullen aanbiedingen online komen en kan de PS5 ook gepre-orderd worden.

PS5 aanbieding: los of in bundel kopen?

De PlayStation 5 zal in eerste instantie alleen los te koop worden aangeboden. Dat betekent dat je de console plus DualShock 5 controller kunt kopen voor een vaste prijs, vermoedelijk tussen de 400 en 500 euro. Om daadwerkelijk te kunnen spelen op de console, dien je dan nog los één of meerdere games aan te schaffen, die ook rond de 60 à 70 euro kosten.

Je bent dan veel goedkoper uit als je een bundel koopt, omdat je hierbij het spel vaak ‘gratis’ ontvangt. Meestal kiest Sony ervoor om exclusieve games, zoals Horizon Zero Dawn, God of War, Bloodborne of grote triple A-titels, als Grand Theft Auto (GTA) 6, FIFA 21 of de nieuwe Call of Duty in een PS5-aanbieding te stoppen. De laatste informatie hierover vind je op deze pagina.

PlayStation 5 aanbieding info

Heb je interesse om de nieuwste PlayStation aan te schaffen? Wil je graag van de nieuwste games kunnen genieten op de snelste PlayStation ooit? Dan moet je relatief diep in de buidel tasten. De PlayStation 5 is namelijk alles behalve goedkoop te noemen.

Zeker in vergelijking met de PlayStation 4 is de nieuwste PlayStation een stuk duurder geworden. De PlayStation 4 kon je bij de lancering oppikken voor een bedrag van 399 euro, terwijl je voor de PlayStation 5 (Disk Edition) bij de lancering een bedrag van 499 euro moest betalen. Een ‘stijging’ van 100 euro dus!

Aangezien niet iedereen een dergelijk bedrag wil/kan betalen, zijn wij op zoek gegaan naar de beste PlayStation 5 aanbieding. Over de PS5 aanbiedingen én over de aandachtspunten vind je in dit artikel meer informatie.

Bestaan er veel PS5 acties?

Toen de PlayStation 5 in 2020 op de markt gebracht werd, was de console eigenlijk al direct uitverkocht. Een typerend voorbeeld van de gekte was de manier waarop de webshop Coolblue te werk ging. Deze webshop had tienduizenden aanvragen voor de PlayStation 5 binnengekregen, maar kon slechts 180 Playstations verkopen.

Doordat bijvoorbeeld Coolblue niet aan de wensen van de consument kon voldoen, waren veel mensen niet in staat om de nieuwe PlayStation 5 aan het begin te kopen. In de maanden na de lancering konden de verschillende webshops in Nederland alsnog meer en meer Playstations aan de man brengen.

Feit is echter dat de webshops hierdoor lange tijd niet geneigd waren om met PS5 aanbiedingen te stunten. Deze webshops wisten immers toch wel dat zij de consoles zouden verkopen. Zélfs als ze heir bijvoorbeeld nog 100 euro meer voor zouden vragen.

PS5 kopen met korting

Door de periode heen zijn er her en der wel PS5 aanbiedingen aangekondigd. Deze aanbiedingen hebben niet alleen betrekking op de prijs van de PlayStation 5, maar ook op bijvoorbeeld de levering van een extra controller of een extra accessoire. Ook met een dergelijke PS5 aanbieding kun je het nodige geld besparen.

Ben je specifiek op zoek naar een PS5 aanbieding? Dan kan het zéker geen kwaad om de verschillende (grote) webshops in de gaten te houden. Ook verschillende fysieke winkels kunnen te allen tijde met een interessante PS5 actie op de proppen komen.

Met name vóór de feestdagen in ons land kun je profiteren van een PlayStation 5 aanbieding. Met name de periode eind november en begin december is de ideale periode voor een PS5 aanbieding. In die periode ligt niet alleen Black Friday, maar doet de Sint ook aankopen voor alle lieve kinderen in ons land. Mogelijk kun je juist tijdens die periode dus profiteren van een PS5 aanbieding!

Wat voor PS5 deals zijn er?

Heb jij interesse om de nieuwste PlayStation aan te gaan schaffen? Kun of wil je het echter niet opbrengen om een bedrag van maar liefst 499 euro te betalen?

Dan is het dus interessant om te kijken naar een PS5 aanbieding. Maar, welke PS5 aanbiedingen bestaan er zoal?

Een korting op de prijs van de console

Het is uitzonderlijk te noemen, maar heel incidenteel komt een aanbieder met een korting op de prijs van de console. Dit betekent dat je de console met bijvoorbeeld 50 euro korting aan kunt schaffen, waardoor je een bedrag van ‘slechts’ 449 euro hoeft te betalen.

Deze korting kan overigens ook gegeven worden op de PlayStation 5 Disk Edition. Als je op die console een korting van 50 euro krijgt, hoef je nog maar 349 euro voor de PS5 te betalen.

Let wel op: dit zijn puur fictieve bedragen. Met welke korting een webshop/fysieke winkel op de proppen komt, is voornamelijk afhankelijk van vraag en aanbod. Houd in ieder geval het aanbod van de webshops + fysieke winkels goed in de gaten!

Een korting op games

Wil je net de nieuwe FIFA aan gaan schaffen? Of heb je interesse om de nieuwste GTA voor de PlayStation 5 aan te schaffen? Ook op dit gebied is het lonend om het aanbod van verschillende webshops en fysieke winkels in de gaten te houden.

Het komt namelijk meer dan eens voor dat de aanbieders met stuntprijzen op de games komen. Je krijgt dan niet opeens 50% korting op de game, maar een korting van bijvoorbeeld 15 á 20% korting is ook al mooi meegenomen. Dat is zéker het geval als je naar de huidige prijzen van de PS5 games kijkt: ook die prijzen zijn vrij hoog te noemen.

Let daarom goed op de PlayStation 5 games aanbiedingen. Door de games met korting aan te schaffen, kun je onderaan de streep een hoop geld besparen. Hierbij is het echter wel zaak om geduldig te blijven; ook dit soort PS5 aanbiedingen zijn afhankelijk van vraag en aanbod.

Een korting op controllers en overige accessoires

Tot slot bestaat er nóg een soort PS5 aanbieding: de korting op controllers en overige accessoires. Als je bijvoorbeeld met een vriend wilt kunnen spelen, heb je een extra controller nodig. De PS5 wordt standaard namelijk maar met één controle geleverd. Door de controller in de aanbieding te kopen, kun je een leuk bedrag besparen.

Dat is ook het geval als je op zoek bent naar overige accessoires. Onder meer een laadstation en een draadloze headset kun je ook in de aanbieding aanschaffen.

Let op: de adviesprijs van de controller van de PS5 is maar liefst 69 euro. Als je 10%, 15% of 20% korting op deze controller krijgt, kun je dus al een aardig bedrag besparen. Zorg ook hierbij dat je geduldig bent en blijf het aanbod van de fysieke winkels en webshops goed vergelijken!

Hoe kun je de beste PS5 aanbieding vinden?

Als je graag van één of meerdere van bovengenoemde aanbiedingen wilt profiteren, is het vooral van belang om geduldig te blijven. Indien je geduldig bent, kom je altijd wel een interessante kortingsactie tegen. Een kortingsactie waarmee je een hoop geld kunt gaan besparen.

Daarbij is ons advies om altijd het aanbod van meerdere aanbieders in de gaten te houden. Richt je niet alleen op het aanbod van bijvoorbeeld Bol.com en Coolblue, maar kijk ook naar het aanbod van de Intertoys, van de MediaMarkt en van de BCC. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van aanbieders die óók met een interessante PlayStation 5 aanbieding op de markt kunnen komen.

Geduldig blijven en het aanbod goed in de gaten houden. Dat zijn eigenlijk de sleuteltermen tijdens jouw zoektocht naar de beste PS5 aanbieding. Kom je uiteindelijk een interessante PlayStation 5 aanbieding tegen? Dan is het zeker aan te raden om direct toe te slaan.

Wanneer komen de beste acties?

Met name rondom de feestdagen kun je genieten van een interessante PS5 aanbieding. Elk jaar vindt eind november Black Friday plaats: een internationale feestdag waarop veel webshops/winkels stunten met aantrekkelijke prijzen. Mogelijk kun je tijdens deze feestdag genieten van een interessante PS5 aanbieding.

Verder is het ook verstandig om in de maand december alle aanbiedingen goed in de gaten te houden. Veel webshops/winkels stunten in die periode ook met aantrekkelijke PlayStation 5 aanbiedingen. Daardoor wordt het nét iets leuker voor veel mensen (bijv. ouders) om bijvoorbeeld de PS5 onder de kerstboom neer te leggen.

Zoals we al meerdere keren aangehaald hebben: blijf in ieder geval geduldig. Door geduld te blijven tonen, kun je op den duur gaan genieten van de beste PS5 aanbiedingen. Kun je echter niet zo lang wachten? Dan kun je wellicht alvast de PS5 kopen, waarna je blijft jagen op PlayStation 5 aanbiedingen met betrekking tot de games, controllers en overige accessoires!

Bepaal eerst welke PS5 je wilt hebben: Disc Edition of Digital Edition?

Bij de lancering van de PlayStation 5 kwam Sony met een verrassing op de proppen. Deze Tech gigant kwam namelijk voor het eerst met een digitale versie van de PlayStation 5 op de proppen. Dit is alsnog een fysiek apparaat, maar dit apparaat heeft géén Blu-ray disk meer.

Hierdoor ben je niet meer in staat om de game écht in de PS5 te stoppen. Nee, in plaats daarvan koop je de game online aan. Vervolgens kun je via de online kanalen ook blijvend gebruik maken van de game.

Voor het volledige overzicht zetten wij de twee PlayStation 5 modellen op een rijtje:

  • Voor de Digital Edition van de PS5 betaal je een bedrag van 399,99 euro.
  • Voor de Disk Edition van de PS5 betaal je een bedrag van 499,99 euro.

Let wel op: de bovengenoemde prijzen zijn de adviesprijzen. Als jij een interessante PS5 aanbieding weet te vinden, kun je dus nog geld besparen.

Voordat je naar de beste PlayStation 5 aanbieding op zoek gaat, is het dus aan te raden om een keus te maken tussen de twee bovengenoemde modellen. Ga je voor de good-old Disk Edition? Of heeft de vernieuwende Digital Edition toch jouw voorkeur?

Maak deze keuze, houd het aanbod van de webshops/winkels goed in de gaten en blijf geduldig. Alleen op die manier kun je uiteindelijk genieten van de beste PS5 aanbieding. Door van een PS5 aanbieding te genieten, wordt het spelen op de PlayStation 5 eigenlijk alleen maar leuker!

PS5 Black Friday aanbieding

Uiteraard kun je ook wachten tot de maand november. In deze maand zijn er altijd veel PlayStation 5 Black Friday aanbiedingen voor zowel losse verkoop als PS5 bundels.

Dit kan je een hoop geld besparen. Zo krijg je vaak een extra gratis game bij de bundel of juist extra korting op je aankoop.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply