PlayStation Trophies voor PS5 release drastisch op de schop

PS5 trophies

Eén maand voor de PS5 release gaat het Trophysysteem op de schop. De belangrijkste veranderingen worden vandaag in Europa al doorgevoerd. Kort samengevat komt het er op neer dat het verzamelconcept hetzelfde blijft, maar dat de waardebepaling van je trophies zal veranderen. In de praktijk betekent dat je level flink kan veranderen. Je trophies op de PS4 verhuizen uiteraard mee naar de PS5.

Voorheen was het mogelijk om het maximale Trophylevel van 100 te bereiken, wat nu wordt opgerekt naar 999. Dit betekent dat als je nu bijvoorbeeld level 15 hebt dat je na vandaag op een laag level van 150 zit. Uiteraard wordt dit via een scoringssysteem afgeleid van de Trophies die je nu al hebt. Ook deze Trophies veranderen in waarde. Een bronzen Trophy is minder waard dan een gouden Trophy en waar voorheen platinum Trophies geen waarde hadden, zal dat vanaf vandaag wel het geval zijn. Je nieuwe levelbepaling is afhankelijk van het aantal platinum trophies dat je bezit. Des te meer platinum trophies je hebt, des te hoger zal je level zijn. Pas wanneer je level 999 hebt bereikt ben je een echte platinum speler volgens het nieuwe systeem.

Met de komst van dit nieuwe trophiesysteem worden er ook algemene Trophies aan je level gekoppeld afhankelijk van je huidige level. De iconen die hierbij komen kijken vind je hieronder.

Trophy-Levels

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply