Opvolger Star Wars Battlefront komt in 2017

De opvolger van Star Wars Battlefront verschijnt in 2017, zo maakt Electronic Arts bekend.

EA laat weten dat er een tweede deel in de Battlefront-reeks komt. “Volgend jaar keert Star Wars Battlefront terug,” zegt financieel directeur Blake Jorgensen. “De game heeft grotere en betere werelden dan zijn voorganger, omdat we nu ook de nieuwe films als bronmateriaal gebruiken.”

De game staat niet genoemd in de plannen voor het fiscale jaar 2016, dat eindigt op 31 maart 2017. Daarom zal de nieuwe Star Wars-shooter verschijnen tussen 1 april en 31 december 2017. Wie het spel gaat ontwikkelen is nog niet bekendgemaakt, maar de verwachting is dat de Zweedse studio DICE dat – net als bij Star Wars Battlefront – voor zijn rekening zal nemen.

EA is van plan om vanaf 2017 jaarlijks een Star Wars-game uit te brengen. “We willen de komende drie à vier jaar jaarlijks tenminste één Star Wars-titel uitgeven”, aldus Jorgensen. Star Wars Battlefront kwam in november 2015 uit en is inmiddels 14 miljoen keer verkocht.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply