Open bèta aangekondigd voor Star Wars Battlefront

Begin oktober wordt er een open bèta gehouden voor Star Wars Battlefront op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Daarvan maakt Electronic Arts met trots melding, nadat de uitgever de afgelopen maanden vanuit de community overladen werd met bèta-verzoeken.

De open bèta bevat drie verschillende modi, waaronder Walker Assault. In deze multiplayer-modus nemen de strijdtroepen Rebel Alliance en Imperial Empire het in teams van 20 tegen 20 tegen elkaar op. Het gevecht heeft plaats op de planeet Hoth.

Een andere modus die speelbaar zal zijn is de Survival Mission op Tatooine, waarbij je samen met een vriend een grote groep Imperial forces moet afstoppen. Over de derde gamemodus, die Drop Zone heet, brengen DICE (ontwikkelaar) en EA later meer naar buiten.

De bèta is voor iedereen die zich registreert toegankelijk; een pre-order is dus niet nodig. Wanneer de registratie opent, is nog niet duidelijk. Op Reddit waarschuwt Mat Everett, communitymanager van Star Wars Battlefront, voor nepregistratiewebsites. Alleen via de officiële website vindt registratie plaats.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply