Mysterieuze bout gespot op PS5: kleur van console aanpasbaar naar zwart?

Nu Japanse influencers als eerste met de PS5 aan de slag zijn geweest, komt er telkens nieuwe informatie over de console naar buiten. Ook zijn er de nodige foto’s van de console gemaakt en daar viel een oplettende lezer iets bij op. Aan de rechterkant van de console is namelijk een mysterieuze moer of bout te zien en het is niemand echt duidelijk waar die precies voor dient. Uiteraard zijn er op social media wel speculaties over de functie van de moer.

De plek is apart, waardoor het vooral onduidelijk wordt waarvoor de moer dient. Sommigen denken dat de bout als functie heeft om de console open te kunnen maken. Hierdoor kan je makkelijk bij de hardware komen. Nu wil Sony natuurlijk voorkomen dat je met hardware gaat rommelen. Maar er zijn wel twee nuttige functies te bedenken.

PS5 Black Edition?

Allereerst kan het zijn dat de witte platen op de console vervangbaar zijn. Hierdoor zou je in theorie een zwarte PS5 kunnen samenstellen door de witte onderdelen te vervangen voor zwarte platen. Op die manier zou je zelf de geliefde PS5 Black Edition kunnen samenstellen. Een andere toepassing kan zijn dat daar een slot zit voor de SSD of een extra slot voor een tweede harde schijf, waarmee je de opslag van de PS5 kan vergroten.

Sony wil vooralsnog niet reageren op de geruchten. Uiteraard zullen wij berichten zodra duidelijk is wat de functie is van de bout of moer.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply