Metal Gear Solid V: Ground Zeroes krijgt een launch trailer

Metal Gear Solid

Vanaf 20 maart kunnen we aan de slag met Metal Gear Solid V: Ground Zeroes op onder andere de PS3 en PS4. Bij de lancering van de game hoort uiteraard een launch trailer. Deze trailer kun je hierboven bekijken!

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes vormt de proloog van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, en kost slechts €29,99 (zie rechts). De proloog dient als overbrugging tussen de voorgaande games en Phantom Pain. Dat is volgens Hideo Kojima, de bedenker van de serie, nodig omdat de voorgaande delen van de serie geheel lineair waren, terwijl de speler in Phantom Pain een open spelwereld voorgeschoteld krijgt. De speler leert in Ground Zeroes niet alleen het verhaal kennen, maar ook gameplay-elementen die in Phantom Pain geïntroduceerd worden.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain verschijnt waarschijnlijk pas begin 2015 op de PlayStation 4. De eerste gameplay beelden van deze game kun je hier nog eens bekijken.

 

[ads1]

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

1 Comment
  1. Reply meneervraag 19 maart 2014 at 00:19

    Het is mij nog steeds niet duidelijk of er nou multiplayer bij zit?

Leave a reply