Indie-game Trine 2: Complete Story aangekondigd voor de PS4

Trine

Er is opnieuw een indie game aangekondigd voor de release van de PS4. Het avonturenspel ‘Trine 2’ wordt opgepoetst en uitgegeven voor de PlayStation 4. De game, omgedoopt tot Trine 2: Complete Story, ondersteunt het gebruik van 3D-televisies en is tegelijk met de PlayStation 4 eind november verkrijgbaar. Dat heeft ontwikkelaar Frozenbyte maandag bekendgemaakt.

Trine 2 is al twee jaar verkrijgbaar voor de PC. In juni heeft de game een update gekregen en werd het Trine 2: Complete Story genoemd. Deze versie van de game bestaat uit Trine 2, de uitbreiding Goblin Menace en het geheime level genaamd Dwarven Caverns.

Trine 2: Complete Story zal niet in de winkel komen te liggen, maar is te downloaden via het PlayStation-netwerk. Inmiddels is de indie-catalogus voor de PS4 al flink uitgebreid. Eerder werden games als Contrast, Blacklight: Retribution en het populaire Minecraft al aangekondigd als downloadbare indie-games voor de Playstation 4.

Trine

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply