GTA Online uitgebreid met Drop Zone-modus en twee sportwagens

Rockstar Games heeft GTA Online wederom voorzien van een update. Die bestaat uit een nieuwe Adversary Mode, genaamd Drop Zone, en twee nieuwe sportwagens.

In Drop Zone spring je met een parachute uit een Cargobob helikopter. Samen met je teamgenoten probeer je zo snel mogelijk te landen, om daar een locatie te claimen. Deze plaats moet je vervolgens zien te beschermen tegen vijandige teams. Het eerste team dat de locatie twee minuten lang in zijn greep weet te houden wint.

De modus is speelbaar met maximaal zestien spelers verdeeld over vier teams. Je kunt Drop Zone spelen op de volgende vijf locaties in GTA Online: Pillbox Hill, Richman College, Elysian Island, het Mirror Park cul-de-sac en het Sisyphus Theater.

Daarnaast voegt Rockstar twee nieuwe auto’s toe aan de online game: de Karin Sultan RS en de Bravado Banshee 900R. De bolides zijn te koop via bennysoriginalmotorworks.com en zijn volledig naar wens te modificeren in Benny’s garage. De Karin Sultan en Bravado Banshee kunnen zich – als ze optimaal uitgebreid zijn – meten met andere Supercars als de Zentorno en T20.

de Karin Sultan RS

de Bravado Banshee 900R

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply