GTA Online krijgt dinsdag Lowriders-update

Grand Theft Auto Online wordt dinsdag 20 oktober voorzien van een nieuwe update, zo maakt Rockstar Games bekend. Dan verschijnt Lowriders, dat nieuwe auto’s, missies en wapens bevat, gratis op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

De update staat volledig in het teken van lowriders, de kenmerkende auto’s met lage wielophanging en de bijbehorende subcultuur. GTA Online: Lowriders voegt een heleboel nieuwe voertuigen toe aan de online open wereld. In Benny’s Original Motor Works, een nieuwe custom shop, kun je je auto’s naar wens customizen.

Daarnaast komen er nieuwe Lamar-missies en een aantal nieuwe wapens. Zo kun je vanaf dinsdag een volautomatisch machinegeweer en een machette aanschaffen in de Ammnu-Nation. Verder kunnen spelers vanaf dan een vierde vastgoedlocatie aanschaffen om auto’s te stallen. Ook komen er nieuwe kleuren, haardrachten en accessoires beschikbaar om je karakter aan te kleden.

Bezitters van GTA V op de PS4, Xbox One en pc ontvangen de Lowriders-update op dinsdag 20 oktober via een automatische update. De dlc komt niet naar de PlayStation 3 en Xbox 360.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply