Gran Turismo 6 naar de PS3, wellicht later naar de PS4

Gran Turismo 6

Gisteren werd er door alles en iedereen verwacht dat Gran Turismo 6 ook voor de Playstation 4 aangekondigd zou worden. Helaas werd de game alleen aangekondigd voor de PS3. Toch bestaat er nog een mogelijkheid dat GT6 alsnog op de Playstation 4 uitgebracht gaat worden. Kazunori Yamauchi heeft op het Silverstone Circuit – waar de game werd onthult – gezegd dat de PS4-versie van de racegame in overweging is, maar het in eerste instantie het beste was om de game eerst op de Playstation 3 uit te brengen.

“We hebben een Playstation 4 versie in onze gedachte, maar voor deze vakantieperiode, dachten we dat het het best voor onze fans was om het op de PS3 uit te brengen. Wanneer we een PS4-versie gaan maken, is het in mijn ogen de ideale situatie als de gamer zijn voortgang van de PS3-versie mee kan nemen naar de PS4.” Yamauchi  vervolgt: “Ik denk dat het het beste scenario is als de Playstation 4 versie op een later moment gebracht wordt, als een onderdeel van het proces waar we mee bezig zijn,” aldus de baas van Polyphony Digital.

Gezien de uitspraken van Kazunori Yamauchi lijkt het op dat Gran Turismo 6 later alsnog op de Playstation 4 gaat verschijnen.

Bekijk hier de trailer van GT6 voor de PS3:

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply