Gameplaybeelden van CoD: Modern Warfare: ‘Verslavend, wapens voelen bevredigend’

Tijdens Gamescom in Keulen ging YouTuber jackfrags aan de slag met Call of Duty: Modern Warfare. De YouTuber, die 2,9 miljoen abonnees heeft, mocht de nachtversie van de map King spelen en deelt zijn ervaringen.

Hoewel in onderstaande video op pc met Nvidia RTX wordt gespeeld en dus op de PlayStation 4 (Pro) wat minder mooi zal zijn, is de gameplay natuurlijk wél vergelijkbaar met die op de PS4. De modus die gespeeld wordt is Gunfight: je speelt twee tegen twee en het team dat het eerst zes rondes pakt wint. Elke twee rondes krijg je een willekeurig wapen toegewezen en de health van geraakte spelers regenereert gedurende een ronde niet.

Jackfrags reageert enthousiast op zijn eerste ervaring met CoD: Modern Warfare. “Ik mocht op Gamescom een uur lang spelen van Nvidia. Het was geweldig”, aldus de Brit, die in het echt Jack Mason heet. “Het is verslavend als hel. De beweging is solide en vloeiend, de gunplay voelt heel bevredigend. Ik vond de muziek, het sfeertje en de graphics geweldig. Alles eraan zegt me dat dit een heel populair spel wordt.”

Modern Warfare wordt de opvolger van Black Ops 4 en is in ontwikkeling bij Infinity Ward. Het wordt de eerste CoD met een cross-platform multiplayer, wat inhoudt dat je het als consolespeler ook tegen pc-gamers kunt opnemen. Daarbij wordt rekening gehouden met je type besturing, zodat je met een controller nooit tegen een speler met muis en toetsenbord hoeft te spelen.

Call of Duty: Modern Warfare komt op 25 oktober uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply