‘Foto’s op Facebook wijzen op ontwikkeling Gran Turismo 6’

Eerderen meldden wij al dat Gran Turismo 6 één van de verwachte games is voor de PS4. Of de game daadwerkelijk ook naar de Playstation 4 gaat komen, is nog niet bevestigd. Wel werd er in één van de ‘Evolution Video’s’ die Sony vorige maand uit bracht uitgebreid stilgestaan bij de ontwikkeling van Gran Turismo. Dit wekte het vermoeden dat Sony een nieuwe Gran Turismo 6 verwacht op de Playstation 4. Na een verdacht fotoalbum op Facebook lijkt het er op dat er in het diepste geheim inderdaad gewerkt wordt aan een nieuwe serie van deze race-game.

Op Facebook werd het gerucht versterkt omdat er een fotoserie geplaatst werd in een garage van het scannen van enkele prachtige race-auto’s met de album-titel: “Scansione Per Gran Turismo PS4,” wat scan voor Gran Turismo PS4 betekent. Iets later werd het gehele album snel van de Facebook pagina verwijderd toen men op internet door kreeg dat dit een teken zou kunnen zijn voor een nieuwe serie van Gran Turismo.

Wordt ongetwijfeld vervolgd..

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply