Eidos onthult meer details van PS4-game Thief

Thief PS4

Ontwikkelaar Eidos Montreal heeft onlangs de eerste details vrijgegeven over hun nieuwe game Thief, waaronder een officiële trailer van de game. In Thief speel je hoofdpersoon Sean Garrett als meesterdief, en moet je verschillende missies en doelen volbrengen in de stad die regeert wordt door de rijken. Terwijl de armen lijden onder hongersnood en ellende. Eidos heeft in een gesprek met Strategy Informer vandaag wat meer details verklapt. De nieuwe titel zal anders zijn dan zijn voorganger, maar sommige fantasie elementen zullen zeker aanwezig blijven, zo zegt Eidos-president Stephane Roy.

“Ik denk dat we nu precies weten hoe we de beste Thief game in zijn serie moeten maken. Veel details mag ik niet onthullen, maar in de game hebben we besloten meer mystieke elementen te gebruiken, in plaats van magische elementen. Het is voor ons één van de belangrijkste speerpunten dat de gamers een band met onze games krijgen. Hiervoor is het realistische aspect in onze ogen zeer belangrijk. Echter zullen ook de mystieke effecten niet ontbreken in Thief,” aldus Stephane Roy.

Hij vervolgt: “Thief is een game met een sterke verhaallijn. De mogelijkheden zijn oneindig; je kunt in alle gebouwen klimmen, spullen vinden en allerlei plekken en locaties ontdekken. De buit en andere speciale objecten die je verdient met missies verzamel je in je eigen schuilplek. Bovendien kan de gamer hierin zelf keuzes maken. Kom je voor een dichte deur met een speciale sleutel? Dan is het aan de gamer om de sleutel te zoeken en het speciale object te bemachtigen, of om er voor te kiezen gewoon verder te gaan met andere missies.”

Een exacte release datum van de game kon de producent nog niet geven. Naar verwachtingen zal Thief begin 2014 uitkomen op de PC en de volgende generatie consoles, waaronder de PS4.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

Tags: ,

No Comments

    Leave a reply