Eerste DLC voor The Evil Within heeft releasedatum en trailer

The Evil Within krijgt binnen een maand haar eerste DLC-uitbreiding. Op 11 maart komt The Assignment uit voor de PlayStation 4 en PS3. Een dag eerder is de release van de downloadbare content voor de pc, Xbox 360 en Xbox One. The Assignment komt als onderdeel van The Evil Within’s season pass, maar is voor 9,99 euro ook los verkrijgbaar.

The Evil Within ligt alweer vier maanden in de winkelschappen, maar de nieuwe content geeft genoeg reden om verder te gaan met het spel. In The Assignment speel je als rechercheur Juli Kidman, de partner van Sebastian Castellanos. Het doel is om erachter te komen wat de relatie van Mobius met The Evil Within is.

The Assignment maakt onderdeel uit van een tweeluik: in de lente verschijnt deel 2, dat The Consequence zal heten. Uitgever Bethesda maakte bekend dat er ook een derde DLC-pakket gepland staat voor 2015. Die content heeft de naam The Executioner gekregen.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply