EA Sports lanceert de FIFA 21 launch trailer [video]

Fifa 21

Aan het einde van deze week is het zover: FIFA 21 ligt dan in de Nederlandse winkels. FIFA-fans zullen ongetwijfeld zo snel mogelijk de nieuwste editie willen aanschaffen. De komst van een nieuwe FIFA-game betekent natuurlijk ook dat er een launch trailer wordt uitgegeven. EA Sports heeft deze launch trailer vandaag uitgebracht.

Er is ook goed nieuws voor mensen die de PS5 willen kopen en zo snel mogelijk FIFA 21 willen spelen: Koop je de fysieke game voor de PS4, dan wordt deze kosteloos geüpgraded naar de PS5-versie in november.

FIFA 21 lanceert op 9 oktober voor de PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Op een later tijdstip in 2020 verschijnt FIFA 21 ook voor de PS5 en Xbox Series X  en Series S. De exacte datum is nog niet bekendgemaakt. Uiteraard hopen we allemaal dat FIFA 21 op de releasedatum te spelen is, maar dat is dus nog koffiedik kijken.

Nieuw: betere dribbels, betere loopacties en FUT in co-op

Wat brengt de nieuwe FIFA? De grootste innovatie wordt het “agile dribbling”-systeem, waardoor spelers veel meer controle hebben in 1-tegen-1 situaties.

Daarnaast implementeert EA Sports vanaf dit jaar ook de zogenaamde “creative runs” in FIFA. Dat zorgt ervoor dat je veel meer mogelijkheden krijgt om loopacties uit te voeren met de spelers die niet aan de bal zijn.

FIFA Ultimate Team (FUT), tegenwoordig een van de populairste gamemodes bij spelers, zal je voor het eerst ook kunnen spelen in co-op. Voortaan kan je dus samen met een vriend of vriendin een team bouwen en het opnemen tegen andere gamers.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply