Dragon Age: Inquisition naar de Playstation 4 [+trailer]

Dragon Age 3

Volgend jaar herfst zal Dragon Age: Inquisition in de schappen liggen voor zowel de huidige- als de volgende generatie consoles. Dat heeft ontwikkelaar Bioware bevestigd op de E3-persconferentie in Los Angeles.

De ontwikkelaars vertelden op het podium dat ze alle tijd hebben genomen voor de nieuwe Dragon Age game. Het avontuur is al meer dan twee jaar in ontwikkeling bij Bioware. De RPG zal draaien op EA’s Frostbite 3 engine, dezelfde engine die wordt gebruikt bij Battlefield 4.

In de role-playing game moeten spelers de wereld redden door middel van een inquisitie. Binnenkort wordt er meer informatie over het verhaal bekendgemaakt. Naar verluidt kunnen spelers hun savegame van het vorige deel meenemen naar Inquisition. Bovendien belooft Dragon Age III een fusie te worden tussen beide voorgangers; Dragon Age: Origins en Dragon Age II. EA is namelijk de enorme lading kritiek op Dragon Age 2 niet vergeten en wil het ditmaal anders aanpakken. Zo zal de nadruk liggen op de mogelijkheid om aanpassingen te maken. Uitrustingen zullen zich bijvoorbeeld op een unieke wijze vormen bij individuele karakters.

Bekijk hier de teaser trailer van Dragon Age: Inquisition op de E3:

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply