Ongekende schaarste voor de PS5 in Nederland: “Slechts 1 PS5 beschikbaar op 1000 geïnteresseerden”

PS5 voorraad

Het ziet er naar uit dat de voorraden van de PlayStation 5 voorlopig extreem schaars blijven. Voor wie hoopt op het scoren van een PS5 in een fysieke winkel op 19 november is er ook slechts nieuws: op de releasedatum zal er geen voorraad zijn in lokale winkels. Wel zal komende week her en der nog een kleine voorraad opduiken.

Coolblue voorraad

Wat we wel weten is dat alleen Coolblue op 18 november nog pre-orders beschikbaar stelt (schrijf je hier in op Coolblue.nl). Maar de kans dat je hierbij een PS5 scoort lijkt erg klein. Dat blijkt uit een statement van het bedrijf.

Statement Coolblue

Niet getreurd, de kans is aannemelijk dat je dit jaar nog wel een PS5 kan kopen. Jim Ryan, de CEO van Sony, heeft gezegd voor Kerstmis weer voorraad te willen vervoeren naar lokale winkeliers en hoopt voor het einde van het jaar ook zoveel mogelijk extra PS5’s te verschepen naar online retailers.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste voorraden? Wij houden automatisch bij wanneer er nieuwe voorraad is bij bijvoorbeeld Bol, Coolblue en MediaMarkt en geven je via onze voorraad-alert direct een seintje wanneer dat het geval is!

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.