Assassin’s Creed: Unity aangekondigd door Ubisoft

Assassins Creed Unity

Assassin’s Creed IV: Black Flag ligt nog maar enkele maanden in de winkels, of Ubisoft kondigt alweer een nieuwe Assassin’s Creed-game aan. Middels een teaser heeft Ubisoft ‘Assassin’s Creed: Unity’ aangekondigd. De game staat gepland voor een lancering aan het einde van 2014.

In een persbericht licht Ubisoft de aankondigingstrailer toe:

We werken nu al meer dan drie jaar aan de nieuwe Assassin’s Creed en ook al zijn we er nog niet klaar voor om het volledige beeld te tonen van de next-gen AC, lijkt het er op dat Abstergo ons tegenwerkt. Daarom is hier de eerste blik van in-game beelden van Assassin’s Creed: Unity. In de komende maanden maken we meer details bekend.

De geruchten gaan dat er dit jaar niet één, maar twee Assassin’s Creed-games uitkomen. De tweede game heet Comet en verschijnt enkel op de Xbox 360 en PlayStation 3. Daarnaast vertellen de geruchten ons dat Arno de hoofdrol krijgt in Unity, de game die enkel op de PlayStation 4 en Xbox One verschijnt. Deze game zal zich afspelen tijdens de Franse Revolutie, wanneer Frankrijk compleet door onrust is verscheurd. Arno lijkt in bovenstaande trailer de executie van Lodewijk XVI bij te wonen. De game zou zich volgens geruchten ook deels in London afspelen, maar ook daar is nog niks over bekend. Wordt vervolgd!

 

[ads1]

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply